یکی از نکات بسیار مهمی که توسط اکثریت افرادی که قصد طراحی سایت و راه اندازی یک سایت شخصی دارند به فراموشی سپرده شده، کاهش حجم طراحی سایت و سبک بودن طراحی سایت است. مدیران سایت ها بیشتر تمایل به داشتن طراحی سایت زیبا از نظر گرافیکی دارند. اما در نهایت این محتوای ارزشمند و کاربردی است که باعث میشود کاربر در سایت شما بماند و از خدمات و محصولات شما استفاده کند. برای کاهش حجم طراحی سایت باید نکاتی رعایت شود که بسیار مهم و کاربردی است. در این مقاله تعدادی از آنها شرح داده میشود.
بخش بسیار مهمی از یک قالب سایت را تصاویر و عناصر گرافیکی تشکیل میدهد. از این تصاویر در زیباسازی منوها، تصویر زمینه، لوگوها، بنرها و … در طراحی سایت استفاده میشود.
در مقاله استفاده از تصاویر در طراحی سایت خواندید که سایز تصویر باید به اندازه بخش مورد نظر تعیین شود و حجم آن نیز بوسیله فتوشاپ یا ابزارهای دیگر کاهش پیدا کند. برای تصاویری که در سایت استفاده میکنید حجم زیر ۵۰ کیلیوبایت و فرمت های jpeg یا png پیشنهاد میشود تا بتوانید به کمترین حجم ممکن برسید.
اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده میکنید حتما افزونه Smushit را نصب و فعال کنید. این افزونه رایگان به صورت اتوماتیک تصاویر آپلود شده توسط شما را فشرده و کم حجم کرده، بدون آن که تغییری در کیفیت آن انجام شود.
غیر از تصاویر بخش دیگری که باعث کاهش سرعت سایت و افزایش حجم صفحات میشود استفاده از فایل فلش است. فایلهای فلش حجم بسیار بالایی دارد و اگر مجبور نیستید از آنها استفاده نکنید. فایلهای فلش علاوه بر این که حجم صفحات را بالا میبرد برای نمایش داده شدن نیز با مشکلاتی همراه است.
جالب است بدانید نوع و تکنیک برنامه نویسی شما هم در کاهش حجم طراحی سایت موثر است. به عنوان مثال تقریبا در ۹۰ درصد قالبهای امروزی ار فایل CSS و جاوا برای بهینه سازی و زیبایی بصری طراحی سایت و همچنین اضافه کردن بخشهای جانبی به طراحی سایت استفاده میشود. برای کاهش حجم طراحی سایت و کد نویسی سبک باید استانداردهایی رعایت شود.
اگر شما چند فایل css برای بخشهای مختلف سایت دارید میتوانید تمام آنها را با هم ادغام کرده و یک فایل نهایی داشته باشید. با این کار وقتی کاربری به سایت شما مراجعه میکند فقط یک بار برای خواندن فایل css به هاست شما درخواست ارسال میکند و با این روش سرعت سایت بسیار زیاد میشود. برای فایلهای جاوا هم همین حالت وجود دارد. میتوانید کدهای جاوا که به هم مربوط هستند را در یک فایل اپلت قرار دهید تا فقط یک بار باز خوانی شود.
وقتی شما قصد دارید وارد یک سایت شوید و آدرس آن سایت را در مرورگر خود وارد میکنید، چند مرحله انجام میشود تا آن سایت برای شما نمایش داده شود.
در ابتدا مرورگر (Internet explorer ،Firefox….) یک پیام به وب سرور فرستاده و درخواست میکند تا آن صفحه از سرور برای مرورگر شما بارگذاری شود. در مرحله بعد سرور در فایلهای خود به دنبال صفحه مورد نظر گشته و در نهایت آن صفحه را به مرورگر میفرستد تا بتوانید سایت مورد نظر را مشاهده کنید . هرچه این مراحل سریعتر انجام شود، سایت مورد نظر زودتر بارگذاری میشود.
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
گاهی اوقات میخواهید فقط یک نوع از فایلها را فشرده کنید که برای این کار از کدهای زیر استفاده کنید .
<Files *.html> SetOutputFilter DEFLATE </Files>
<Files *.css> SetOutputFilter DEFLATE </Files>
صفر تا صد راه اندازی و طراحی سایت
سوالاتی که باید از شرکت طراحی سایت بپرسید
برای طراحی سایت نیاز به کمک دارید؟
سلام خوش آمدید!
برای ارائه خدمات بهتر در زمینه طراحی سایت و سئو مشاوران ما در واتس اپ در خدمت شما هستند.
دیدگاهتان را بنویسید