در این نوشته قصد داریم تا با نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت آشنا شویم. یک الگوی مشخص به شما ارائه میدهیم تا آسانتر قیمت انواع خدمات طراحی سایت را تعیین کنید.
در ابتدا بهتر است با انواع پروژههای طراحی سایت آشنا شویم…
عموم پروژهها و درخواستهای طراحی سایت امروزه تا حد زیادی استانداردسازی شدهاند. همچنین فرآیندهای داخل وبسایت تقریبا با فرآیندهای وبسایتهای مشابه یکسان میباشد.
پروژههای طراحی سایت عموما در دستهبندیهای زیر قرار میگیرند:
با طراحی سایت اطلاع رسانی، این امکان را مییابید تا محصولات، خدمات، ارزشها و اهداف خود را به طور کامل به مشتریان معرفی نمایید.
معرفی محصولات، امکان ایجاد فضای فروش آنلاین، سفارش، صدور فاکتور و درنهایت تحویل آن به مشتری با طراحی یک سایت فروشگاهی ممکن میشود.
وب سایت فرآیندی برای یک فرآیند خاص برنامه نویسی شده و دارای ماژولهای پرکاربردی هستند. برای نمونه با طراحی یک قالب و رابط گرافیکی مشابه میتوان از سایتهای مشابه آژانسهای هواپیمایی، دیجی کالا، دیوار، تخفیفان و … استفاده نمود.
مولفه دیگری که در پروژههای طراحی جهت تعیین قیمت طراحی سایت مطرح است، بحث برنامه نویسی است. برنامه نویسی سایت به دو بخش تقسیم میشود.
برنامه نویسی در بخش بک اند که در سمت سرور مجازی آپلود میشود
برنامه نویسی در بخش فرانت اند که در سمت کاربر بوده و قابل مشاهده در صفحه نمایش کامپیوتر یا موبایل است.
بر اساس تغییراتی که در برنامه نویسیها میتوان ایجاد کرد، انواع طراحی سایتهای زیر مطرح میشوند:
در مرحله بعد، پس از انتخاب نوع پروژه، باید بررسی شود سایت مد نظر ما قبلا در سمت بک اند و فرانت اند کدنویسی شده است یا خیر. اگر این کد نویسی قبلا انجام شده باشد، با ایجاد تغییرات اندک همچون تغییر لوگو، تصاویر، ریبرندینگ و… میتوان به سایت دلخواه مورد نظر دست یافت. این نوع طراحی، اصطلاحا طراحی سایت با قالب آماده نامیده میشود. در این حالت زمان مصرفی تیم، صرف تغییرات فرانت اند با استفاده از بک اند موجود، ایجاد ارتباطات و تنظیمات خاص برای کسب و کار مد نظر شما و بارگذاری آن خواهد شد.
اگر قرار باشد بک اند را بر اساس ساختارهای استانداردی که از قبل وجود داشته است، تغییر ندهیم و از ساختارهای موجود استفاده کنیم و در سمت فرانت اند برنامه نویسی اختصاصی داشته باشیم، تیم برنامه نویس، گرافیست، تستر و … بر برنامه نویسی فرانت اند متمرکز میشوند. این نوع از پروژه زمان بری، تخصص و هزینه بیشتری میخواهد.
در حالت بعدی فرآیندهایی را درون وبسایت خود میخواهیم که درون کدهای سمت بک اند وجود ندارد. بنابراین تمایل داریم درون برنامه نویسی بک اند نیز تغییراتی را اعمال کنیم.
درنهایت بسته به این سه دسته با سه نوع هزینه رو به رو هستیم.
موضوع دیگر که به هزینههای ما اضافه میکند، بحث گارانتی و خدمات پس از فروش محصول است. یعنی شرکت ارائه دهنده طراحی سایت باید ظرفیت ارائه خدمات را داشته باشد.
موضوع بعد بحث پشتیبانی، تست و رفع خطا است. یک شرکت حرفهای هنگام مدیریت و تقسیم بندی پروژه حتما این موضوع را در نظر میگیرد.
برای طراحی سایت نیاز به کمک دارید؟
سلام خوش آمدید!
برای ارائه خدمات بهتر در زمینه طراحی سایت و سئو مشاوران ما در واتس اپ در خدمت شما هستند.
دیدگاهتان را بنویسید